Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (3.12 secunde)
'Saptamana asta, unul dintre agentii Serviciului Roman de Comedie a primit un pont foarte interesant: cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman.
Este pentru a patra oara cand bikerii din Banie isi dau intalnire in centrul orasului, evenimentul avand loc saptamanal, la initiativa municipalitatii. ... sunt membri ai Moto Club Oltenia Bikers. ... Noi suntem un club ce isi selecteaza atent membrii, care nu trebuie sa fi savarsit fapte antisociale.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Cele mai noi victime ale sale sunt Raluka si Skizzo Skillz, care au fost provocati la un duel muzical, miercuri, 28 noiembrie, incepand cu orele 22:00, in Club Bound din Centrul Vechi.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound.
Animusic Night are loc pe 13 octombrie, la Club Fabrica, iar din programul serii nu lipsesc concertele, proiecțiile in premiera si atmosfera animata cu care festivalul si-a obisnuit publicul, la fiecare ediție. ... Acestora li se alatura si videoclipul pentru piesa Sailor, a duoului Platonic Scale & Alla (feat.
O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
Acolo, pe "Olympiastadion", in urma cu multi ani, oltenii au plecat neinvinsi, Bayern - Universitatea 1-1. Meciul s-a disputat in martie 1982, in sferturile Cupei Campionilor Europeni, dupa ce in tur, la Craiova, nemtii s-au impus cu 2-0 (goluri:
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
La data de 5 septembrie 2010, ora 05.30, Sectia 20 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 6, cu privire la faptul ca in fata unui club, este in derulare un conflict intre doua grupuri de tineri.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr.
Cea mai sexy jucatoare din tenis a pozat GOALA! Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Ross Hutchins a fost depistat cu o boala foarte grava la doar 27 de ani si va renunta la tenis, cel putin pentru o perioada. "Din nefericire, voi sta departe de tenis o perioada dupa ce-am fost depistat cu limfomul Hodgkin", a anuntat Hutchins pe contul sau de twitter.
Frumoasa din finala ' Sabine Lisicki e noua senzatie din tenis Sabine Lisicki se afla astazi in fata celei mai frumoase performante din cariera ei. ... Casele de pariuri o vad favorita pe jucatoarea care a reusit sa o elimine in optimi pe Serena Williams.
Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated Daneza Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated, acest lucru intamplandu-se in acest an, cand jucatoarea de tenis a realizat un pictorial incendiar in costum de baie.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
Cu ocazia Zilei Politiei, comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat ieri oficial pensionarea. In aceeasi zi, politia doljeana a stabilit un nou record: ... Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj.
Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, locul 78 WTA, a ratat, astazi, calificarea in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa de rusoaica Maria Sarapova, a doua favorita a competitiei, cu scorul de 6-0, 6-0, informeaza Mediafax.
Liderul mondial la tenis, sarbul Novak Djokovic, si fostul star din NBA, Vlade Divac, sunt asteptati la inceputul acestei toamne la Targu Jiu.
google-analytics.com